Bagovia  750  Primavera 

   


Selecciona la fotografia que desitgis ampliar

             Aquest  bonic descapotable, es va presentar a la Fira de Mostres de Barcelona de l’any 1961 i va ser el punt  d’atenció de la majoria dels visitants. Destacava per la seva elegant línia de color blanc amb una franja vermella i els seus pneumàtics de banda blanca. Es tractava d’una carroçería realitzada sobre el bastidor del Seat 600 i que se va batejar  com 750 Primavera.

           El vehicle exposat al costat de la Font Màgica, en el recinte de Montjuic, va ser fabricat per “Talleres Bagovia S.L.”, que estava ubicat a la ciutat de Cornellá de Llobregat ( província de Barcelona), era un taller dedicat a la planxisteria  i pintura  del automòbil.

           No se quantes unitats es van fabricar de aquet model, algunes fonts diuen que tres, però al ser un vehicle totalment artesanal, potser ni si va arribar a aquesta  cifra, i si se va arribar, els vehicles no fossin exactament iguales. No obstant se te de reconeixa el mèrit de realitzar aquest projecta en aquella època de tan pocs recursos en el panorama  automobilístic Espanyol.  

        Segons sembla,  Bagovia va intentar vendrà el projecta a Seat i va portar una unitat amb  la paraula Seat gravada en el lloc de la matrícula para ser fotografiada en los exteriors de la fàbrica Seat de la Zona Franca.