Inici fabricació.............  1995
                 Fi de fabricació............
                 Unitats produïdes........ 

                 Motor..........................   de 90 a 204 CV
                 Pes..............................   de 1634 a 1792 Kg.
                 Velocitat màx. ...........    217 Km/h.
                 Accel·leració 0/100 .....   9,9 seg.

                Carrosseria ................   Monovolum
                Llargada .....................  4,634 m.
                Alçada .......................   1,762 m.
                Amplada ....................   1,810 m. 
                Portes..........................   5
                Volums........................   1

        El SEAT ALHAMBRA és un vehicle fabricat en col·laboració amb VW i Ford, que es fabrica en una factoria de Ford a Portugal i es personalitza amb diferents elements per a cada una de les marques. Es tracta d'un vehicle familiar amb l'aventatge que li proporciona la seva àmplia carroceria de 4,634/1,810/1,707. A l'alçada s' hi han de sumar 56 mm si s'escolleix l'opció de barres d'equipatge.

        Es un automóbil molt polivalente que permet esser disfrutat per tota la familia, ja que incorpora elements de confort per fer agradable la vida a bord, tant la del conductor com la dels pasatjers , i adopta solucions tecnológiques que proporcionan unes prestacions i una seguretat al mes alt nivelt. Tot aixó, amb una gran personalitat i un diseny modern i expresiu.       

        La seva línia és molt agradable a la vista, harmonitzant la bellessa amb el seu pràctic ús. En ell, hi poden viatjar fins a set persones. La capacitat del maleter va en funció del nombre de seients que s'hi col·loquin, amb 2 seients serà de 2610 litres, amb 5 seients 852 litres i amb 7 seients 256 litres.

       Els seients són molt còmodes i l'habitabilitat és bona. En el seu interior l'acabat és de bona qualitat i són molts els detalls. 

        En el seu disseny s'han preocupat molt de la seguretat. Fent referència a la seguretat pasiva, està dotat de reforços per l'habitacle, els cinturons pirotècnics, dobles proteccions a les portes i columnes de seguretat.

      
Molta mes informació entran amb Castella