Inici fabricació................     2010
    Fi de fabricació..............     
    Unitats produïdes...........     

    Motor..............................   de    115  a    200  CV
    Pes...................................  de  1774  a   1803  Kg. (5 seients)
    Consum ponderat ............   de    5,5   a      8,4  l/100Km
    Velocitat màx.. .................  de   183   a    221   Km/h.
    Acceleració 0/100 Km/h.    de     8,3  a    12,6  Seg 

    Longitud ..........................   4,854 m.
    Amplada........................     1,904 m.
    Alçada...........................     1,720 m.
    Portes ............................    5
    Volums .........................     1 

            La segona generació del Seat ALHAMBRA, al igual que la primera, es fabrica, junt amb VW Sharan a la factoria Autoeuropa situada a Palmela (Portugal). Els dos models comparteixen la sofisticada plataforma MBQ del grup VAG. A més a més de compartir la plataforma, també comparteixen la mecànica i gran part de la carrosseria, sent les diferencies més be estètiques, que en el cas del ALHAMBRA li donen un aire més mediterrani i esportiu.

            Aquest nou ALHAMBRA és molt espaiós i les seves dimensions han crescut 22 cm. de llarg i 9 de ampla respecta al model anterior. La diferencia més notable de la carrosseria, és que ara les portes posteriors son corredisses, resultant molt adequades quan es disposa de poc espai (aparcaments o garatges).

            Aquest monovolum s'ofereix en versions de 5 ó 7 seients, els seients de la segona i tercera fila poden plegar-se fàcilment fins quedar ocults en el terra, augmentant el espai del compartiment de carrega fins els 2430 litres.

            Els motors són més potents que en la versió anterior, però gracies a un millor rendiment, resulten més ecològics i econòmics en combustible. Segons el tipus de motor, poden estar dotats amb el canvi de marxes automàtic DSG i el sistema Start-Stop que s'encarrega de parar i posar en marxa el motor en els temps d’espera (semàfors i retencions).

             Molta més informació entrant a castellà