Inici fabricació..............  2009
Fi de fabricació.............  En producció
Unitats produïdes........
Codi fabricació............  
SE-470

Motor.............................  de    102  a     170  CV
Pes.................................  de  1310  a   1490  Kg
Velocitat màx. ..............    de    190  a     241  Km/h
Acceleració 0/100 Km/h.. de     7,3  a    12,6  Seg
Carrosseria .........................   Compacta
Llargada ..............................   4,661  m.   (4,666 ST)
Amplada..............................    1,772 m.
Alçada.................................    1,430 m.
Portes...................................   4
Volums.................................   3

            El Seat EXEO va ser presentat en el Saló de Paris l’octubre del 2008, i amb ell,  Seat torna al segment de les berlines de mida mitjana, segment que mai hauria  d’haver abandonat. El nom EXEO prové del llatí i significa "més enllà", el nom sembla apropiat, perquè Seat pretén arribar "més enllà" amb aquest model i torna a estar present en el segment D i  a formar part dels cotxes d’empresa i representació, cosa que no passava des dels llunyans Seat 131 i 132.

            La veritat, és que el Seat EXEO no és un model completament nou, de fet, és un Audi A4 de l´anterior generació al que se li ha efectuat un restyling dotant-lo d’ un frontal en consonància amb els Seat actuals i de la part posterior, que inclou els nous pilots que el diferencien del seu avantpassat.

           L´interior, també es pot dir que és d´un Audi, concretament del A4 Cabrio amb els seus airejadors rodons i idèntica disposició dels comandaments i botons. Les diferències són poques, per exemple la tapa del volant o la tipògrafa dels rellotges. Como successor del Audi A4, té totes les seves virtuts, que són moltes, encara que també té algun dels seus defectes com poden  ser:  l´espai en les places posteriors, tot i haver millorat, és una mica just i el maleter, que sent enorme, amb els seus 460 litres útils, té el canto a 69 cm del terra i un escaló (graó) de 20 cm, que no facilita la càrrega de paquets grans.

            La seguretat està  garantida des dels models més  sics, com poden ser 7 airbags frontals, laterals i de cortineta, ancoratges Isofix i Top Tether i una veritable legió d´ajudes electròniques a la tracció, al guiat i als frens.

            En el Saló de Ginebra del 2008, Seat presenta el EXEO familiar, denominat Exeo ST i les seves diferències són, que té la carrosseria més llarga, amb  4,666 m. i un volum de maleter de 442 litres.