El ANIBAL PODADERA era el resultat del re-disseny del IBIZA RAIDER, projecta que Francisco Podadera va realitzar per Seat i que va ser rebutjat per Volkswagen. Llavors  Francisco Podadera va decidir crear la seva pròpia empresa i realitzar la seva  construcció i comercialització. El model es va presentar en el “Mercado Puerta de Toledo” de Madrid.

      El Prototip del IBIZA RAIDER es va realitzar a Terol, no obstant la fabricació  del ANIBAL PODADERA es va efectuar a les rodalies de Motril (Granada).

       Bàsicament existien dues versions, el F-90 amb el motor atmosfèric System Porsche de 90 CV i el F-100 amb el motor de injecció electrònica de 105 CV.

      Per la construcció del F-90 es prenia com a base el IBIZA GLX que Seat fabricava en aquells moments. Es mantenia la mateixa mecànica i nombrosos elements, però se'l dotava de una nova carrosseria feta de resina epoxi que es podia escollir entre els colors vermell, negra, blanc i groc.

       Per la construcció del F-100 es prenia com a base el IBIZA SXI amb el seu corresponent motor de 1461 cc i 100 CV.

      El espai habitable de aquet coupé, amb seients esportius tipus Recaro i un volant "Momo" exclusiu per aquests models, anava reforçat per una  barra “antivuelco” situada per darrera dels seients, barra que donava robustès a tot el conjunt i aportava un suplement extra de seguretat. La línea era avantguardista i tots els detalls estaven cuidats amb molta cura.

     Desprès d’haver construït 83 unitats, l’empresa es va liquidar l’any 1992 per problemes
económics.

   Molta més informació entrant en Castellà