Inici fabricació.............    1971
         Fi de fabricació............    1975
         Unitats produïdes........      200 aprox

         Motor................       76 y 118 CV
         Pes..............................     650 Kg
         Velocitat màx. ...........       150 Km/h

         Carrosseria ................   Roadster
         Llargada .....................   3,72 m.
         Amplada ....................    1,54 m.
         Alçada ........................   1,055 m.
         Portes..........................   0
         Volums........................   

            El Seat MALLORCA sembla ser el mític cotxe del que tot el mon a sentit parlar, però que molt poca gent  ha vist i es que només es van fabricar  unes 200 unitats. I per afegir-hi mes misteri podríem dir que es el SEAT que mai va existir, perque Seat no el va fabricar.

            SEAT va realitzar sobre la plataforma ampliada del Ibiza un prototip que amb el nom de Seat MALLORCA podría haber sustituit al MÁLAGA a finals de 1989.  Aquet  prototip es va presenta a la cúpula de VW el 1984 i va esser desestimat, probablement era massa SEAT.

            El automòbil que es va comercialitzar com Seat MALLORCA estava fabricat per la empresa Hispano-Alemán, logotip que pot veurà sobre el capó. Estava dotat de els element mecànics procedents de Seat, entre ells, el famós motor 1430 que Seat posava en els cotxes que fabricava en aquella època i en algunes unitats es va col·locar un altre motor famós, el 1800 FU. Apart dels elements mecànics, algunes unitats també lluïen els mateixos pilots posteriors del Seat 124.

            Davant de les nombroses preguntes que he rebut sobre aquest clàssic, he decidit inclourel en aquest museu per que tot i que no va ser fabricat per Seat, si que estava dotat de la seva mecànica.

Molta mes informació entran en Castella