- 20V20 Concept

   

    Presentació......................  3-3-2015 
       Fi de fabricació..............  
       Unitats produïdes.......  

       Motor..............................  Gasolina i eléctric
       Pes.................................    
       Velocitat màx. ...............     
       Acceleració 0-100 Km/h     
       Consum ponderat.............   

       Carrosseria ......................  Berlina  
       Llargada .........................   4,66 m.
       Amplada ........................    2,79 m.
       Alçada ...........................     
       Portes................................. 4
       Volums...............................  2

       Seat presenta aquest prototip amb el nom de 20V20 al Saló de l'automòbil de Ginebra de l'any 2015 en qualitat de show car. En aquest SUV Coupé destaquen les seves línies musculoses amb multitud d'angles i els elements que li atorguen una gran expressivitat, com els fars amb tecnologia LED sobre la graella en forma de X, el capó en forma de V, el para-xocs en forma de V invertida o les grans llantes, de 20 polzades, sobre una base equilibrada.

A l'interior del SEAT 20V20 trobem cuir, alumini i vidre, materials que donen a aquest SUV un aspecte impecable. La versatilitat que se li suposa a un SUV es plasma en un maleter que compta amb un volum superior a 600 litres VDA. El lloc del conductor disposa d'una línia envoltant que ajuda a donar coherència i amplitud visual a l'habitacle, els dissenyadors ho anomenen "efecte loft".

L'habitacle compta amb diferents característiques per oferir una major comoditat i agradar als seus ocupants. Des d'una configuració variable dels seients, per a optar entre quatre i cinc places, la porta del darrere de 796 mm, o les tres pantalles TFT de 12,3 polzades.

La clau és un artefacte circular situat a l'extrem inferior de la consola i és el que ens emportem al baixar del vehicle. Mecanitzat a partir d'un bloc d'alumini, el “SEAT personal Drive” emmagatzema les nostres preferències de conducció o posició dels seients, de manera que quan ens muntem al cotxe tot el vehicle s'adapta a nosaltres. També és capaç de navegar-nos fins on estigui aparcat el nostre cotxe.

El Seat 20V20 va ser premiat al disseny com a millor prototip del Automotive Brand Contest.

Al mes de maig del 2015 també va ser presentat al Saló de l'automòbil de Barcelona.