Davant la necessitat de disposar de professionals qualificats, Seat va construir l’any 1957 la “ESCUELA de APRENDICES SEAT”, per cobrir així, amb les exigències tecnològiques necessàries, les vacants que es produïen, ja fos per el creixement de la factoria de zona franca o per la pròpia evolució del sector. La escola tenia una superfície de 7500 metres quadrats, dels que 4000 eren de tallers destinats a la formació pràctica dels alumnes.

La escola de aprenents de SEAT va ser una de las pioneres de la formació professional a Espanya i amb mès de 50 anys de existència, és un dels centres de referència per als professionals de l’automoció a Espanya. Més de 40 promocions i 2.300 alumnes han finalitzat als seus estudis de Formació Professional en aquesta Escola d’Aprenents, amb una ensenyança de qualitat i totalment gratuïta.

A l’actualitat, el Centre de Formació ofereix tres cicles formatius de Grau Mitjà, que son: Mecanitzat, Electromecànica de Vehicles, e Instal·lació i Manteniment Electromecànic de Maquinaria i Conducció de línees, tot ells de una duració de dos anys acadèmic. Desprès d’aquest període de formació, els alumnes obtenen el títol de tècnic en l’especialitat escollida i poden acabar el programa formatiu amb un tercer any mitjançant un curs de Formació Ocupacional.

A més a més d’aquest tipus de formació, el Centre sempre a atès les demandes de formació continua de la plantilla de SEAT, en matèria de idiomes, ofimàtica i cursos especialitzats en altres àmbits que abarquen l’activitat de l’empresa.

Enrera Inici