Presentació...................    Mars - 2008
          

          Motor..........................    170 CV
          Pes..............................   
          Velocitat màx. ...........    
          Accel·leració 0/100 .....   

          Carrosseria ................    Coupé
          Llargada .....................    4,063 m.
          Amplada ....................     1,712  m.     
          Alçada .......................     1,350 m.    
          Portes..........................    2  i  portó
          Volums........................    2

         En el saló Internacional de l’automòbil de Ginebra de l'any 2008, SEAT presenta aquest prototip SportCoupé "Bocanegra" de marcat caràcter i esportivitat, el seu disseny ha sortit de les mans del director de disseny de SEAT  Luc Dunckerwo.

        Destaca espectacularment el frontal en color negre, d'on deriva el nom de "bocanegra". La seva compacta carrosseria coupé de 4 metres de llargada i escassa alçada fa que el “Bocanegra” ofereixi una perfecta sinergia entre un fort caràcter esportiu amb la funcionalitat, habitabilitat i els més alts estàndards de seguretat requerits per adaptar-se pràcticament a qualsevol necessitat.

        Vist lateralment, destaquen les atractives llantes d’ aleació de 19 polzades muntades en uns pneumàtics de perfil baix de 235/35. Sens dubte, tota una declaració d’intencions d’aquest vehicle, capaç de transmetre intenses emocions al volant des del primer moment.

           En el centre del portó es pot apreciar, de nou, el símbol de la marca que, al igual que en el frontal, es presenta en una aparença inèdita, en negre i perfilat per una línia cromada, actuant com comandament d’obertura del portó. Per sota d'ell  apareix, centrat en el portó, el nom del prototip: “Bocanegra”.

         Aquest prototip de SEAT incorpora el potent i eficaç motor 1.4 biturbo amb tecnologia TSI  de 170 CV i caixa de canvis automàtica DSG de set velocitats. Aquesta  combinació és inèdita a SEAT, doncs és la primera vegada que presenta un model amb el motor 1.4 TSI biturbo i amb canvi DSG de set velocitats amb lleves en el volant.

           `D'altra banda, el vehicle presenta una amplada de vies destacable i amb això es millora l’estabilitat al circular a més velocitat, així como el comportament dinàmic a l'emprendre un viatge per autopista.

Molta més informació entrant en castellà